top of page

The Crazy Yummy
Flat Bread

Till degen används ett specifikt mjöl som är gjort av tre ingredienser och jäst…ett secret recipe….som ger brödet dess speciella smak och karraktär. Degen jäser i sisådär 48 timmar (upp till 72 timmar!) och wham-bam – handknådas! Därefter skjuts in i ugnen och stenugnsbakas! Det drömmiga  Huffy-puffy resultatet blir ett bröd med en fyllig och mustig karaktär och en härligt krispig kant…ja ni fattar själv…so goodfor lazy moments…värm och ät din nya favorit. Don´t miss huffy-puffy!

Det speciella mjölet tillsammans med mognadsprocessen gör detta bröd till ett extremt hälsosamt val med mindre kolesterol, inget mättat fett, sockerfritt, mindre gluten och färre kolhydrater!

Tecknad figur
DSCF0250.png

EASY-PIECY COOKING!

För att få brödet extra ”Chruncy Crispy” är att du ugnsbakar upptinat bröd (Du kan tina brödet i mikrovågsugn om du har bråttom.) 

Sätt ugnen på, 250 grader och ugnsbaka det upptinade brödet i 3-4 minuter.

Det ger en krispig yta men i övrigt mjukt och fluffigt bröd som håller ihop kebaben. Skär sedan ett snitt i brödet och fyll det med just det du vill ha i din kebab. Ät och njut!

NÄRINGSDEKLARATION (per 100gr)

Energi:  1439kJ 343kcal  

Fett:                             13gr 

Varav mättat:            5,4gr 

Kolhydrater:              49gr 

Varav socker:            1.1gr  

Protein:                       7.4gr 

Salt:                             1.8gr 

INGREDIENSER

Durumvete, Vatten, Salt, Ister, Jäst, Majsstärkelse, Natriumvätekarbonat, Majsstärkelse, Dinatriumfosfat, Kan innehålla soya

Flatbread pizza
Doy bröd 3 sorter.png
Lazy Kebabs logotyp

LAZY FOOD SWEDEN AB

Idögatan 45, 582 78 Linköping

  • Facebook
  • Instagram

©2022 av Lazy Food.

bottom of page