
The Crazy Yummy
Flat Bread
Till degen används ett specifikt mjöl som är gjort av tre ingredienser och jäst…ett secret recipe….som ger brödet dess speciella smak och karraktär. Degen jäser i sisådär 48 timmar (upp till 72 timmar!) och wham-bam – handknådas! Därefter skjuts in i ugnen och stenugnsbakas! Det drömmiga Huffy-puffy resultatet blir ett bröd med en fyllig och mustig karaktär och en härligt krispig kant…ja ni fattar själv…so goodfor lazy moments…värm och ät din nya favorit. Don´t miss huffy-puffy!
Det speciella mjölet tillsammans med mognadsprocessen gör detta bröd till ett extremt hälsosamt val med mindre kolesterol, inget mättat fett, sockerfritt, mindre gluten och färre kolhydrater!


EASY-PIECY COOKING!
För att få brödet extra ”Chruncy Crispy” är att du ugnsbakar upptinat bröd (Du kan tina brödet i mikrovågsugn om du har bråttom.)
Sätt ugnen på, 250 grader och ugnsbaka det upptinade brödet i 3-4 minuter.
Det ger en krispig yta men i övrigt mjukt och fluffigt bröd som håller ihop kebaben. Skär sedan ett snitt i brödet och fyll det med just det du vill ha i din kebab. Ät och njut!
NÄRINGSDEKLARATION (per 100gr)
Energi:  1439kJ 343kcal 
Fett:   13gr
Varav mättat:  5,4gr
Kolhydrater: 49gr
Varav socker: 1.1gr 
Protein: 7.4gr
Salt: 1.8gr
INGREDIENSER
Durumvete, Vatten, Salt, Ister, Jäst, Majsstärkelse, Natriumvätekarbonat, Majsstärkelse, Dinatriumfosfat, Kan innehålla soya

